Arken

Lucas begynte som medarbeider hos oss februar 2017

Kari-Mette Nesbø

Stilling: Assistent

Kari-Mette har gått i pensjon men har jobbet hos oss i 17 år! Håper hun kommer på mange besøk!

Bella (Berit) Iversen

Stilling: Pedagogisk leder

Bella begynte som barnehagelærer hos oss i august 2017

Elisabeth Erlandsen

Stilling: Barnehagelærer

Elisabeth startet som barnehagelærer hos oss i august 2017.

Regnbuen

Magilmalar Muthiah

Stilling: Assistent

Malar bringer med seg en omsorg for barn som er uten sidestykke, hun er barnefokusert, liker å leke og være aktiv med barna og er flink til samlinger med hånddukker.

Monica Hagander

Stilling: Assistent

Monica jobber inne hos de yngste barna, og har mange års erfaring med arbeid innen eldreomsorgen og psykiatri. Monica liker å være ute og leke med barna.

Kristin Ulseth Ghasemi

Stilling: Pedagogisk leder

Kristin er glad i å være ute og i det å gi barna gode muligheter til å utvikle sosial kompetanse. Kristin er også opptatt av bærekraftig utvikling og gjenvinning.

Styrer

Lotta Ehrensvärd

Stilling: Styrer

Andre ansatte

Henning og Kjersti

Stilling: Annet

Henning og Kjersti er prestene som jobber i Sinsen kirke. Når vi har samling med barna oppe i kirken en gang i måneden, er det enten Kjersti eller Henning som er med.

Oddvar Elle

Stilling: Annet

Oddvar bor i nærheten, og vi er så heldig til å ha ham som egen "handy man" i forhold til enklere tekniske utfordringer i barnehagen. Det er vi glad for.

Jørgen Christensen

jc435@kirken.no

Jørgen er menighetsforvalter i Sinsen kirke, hvorav 20% stillingsansvar for barnehagens regnskap. Jørgen har bakgrunn som prest og er ellers en hyggelig kar.